V&A

Omdat u wellicht nog vragen zult hebben, heb ik er alvast enkele voor u beantwoord. Uiteraard kunt u mij altijd contacteren voor overige vragen.

1. Wat kost tegelwerk per vierkante meter?

Antwoord: Hier kan ik via de telefoon geen reeël antwoord op geven. Dit komt omdat ik niet weet om welk soort tegel het gaat, hoe de ondergrond is en hoe (tegelklaar) de ruimte zelf is. Om antwoord te kunnen geven op bovenstaande vraag is het dus noodzakelijk dat ik een afspraak met u maak om het werk ter plaatste te bekijken en beoordelen. Hier zijn overigens geen kosten aan verbonden.

2. Hoe komen we uiteindelijk tot overeenstemming?

Antwoord: Nadat ik u een bezoek heb gebracht, probeer ik een zo reeël mogelijke offerte op te stellen om deze enkele dagen later met u te bespreken.

3. Hoelang duren de werkzaamheden?

Antwoord: Bij de offerte probeer ik in te schatten hoeveel tijd nodig zal zijn om de werkzaamheden te realiseren. Nadat de offerte akkoord is, stel ik een planning op.

4. Wat gebeurt er met het puin dat overblijft?

Antwoord: In principe wordt het werk netjes opgeleverd en wordt dus het puin afgevoerd. Mits dit tijdens de bespreking van de offerte aan de orde is gekomen.

5. Kan ik een door TWTW gemaakt werk bekijken?

Antwoord: Ja, dit is mogelijk. Dit moet ik echter van te voren wel even met de betreffende klant overleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website